Winter en party collectie

elastische armbanden of met verstelbare sluiting 

Yes het is zover, de nieuwe winter en party collectie op elastiek.. is nu online! Je shopt maar liefst 15 nieuwe armbanden, ringen en leuke setjes die allemaal ook weer met elkaar met elkaar te mixen en matchen zijn. Daarnaast shop je de allermooiste armparty's en armbandensets en de meest prachtige cadeausets voor sinterklaas en kerst. 

Verzending binnen 2-3 werkdagen

Vanaf€ 30,- gratis verzending

Brievenbuscadeau

Je shopt bij Label Lazise de mooiste handgemaakte kralen armbanden, de leukste armbanden sets, armbanden op maat, de nieuwste Ibizabandjes en de allerbeste brievenbuskado's. Helemaal in de periode voor de feestdagen met sinterklaas en kerst voor de deur wil je makkelijk de mooiste cadeau's shoppen voor je vriendin, vrouw, moeder zus etc. Daarom hebben we in de winter & party collectie van label Lazise niet alleen de allermooiste losse handgemaakte kralenarmbanden die je zelf kunt mixen en matchen, maar ook de mooiste armbanden sets die je compleet in een cadeauverpakking kunt kopen. Hierdoor heb jij een origineel en perfect sinterklaas of kerstcadeau die je snel thuisgestuurd krijgt en zo onder de kerstboom kunt leggen, Wil je het cadeau direct naar de ontvanger sturen, ook dat is mogelijk. Vermeld het afleveradres en in de opmerkingen evt. een leuke tekst die we bij het brievenbuscadeau in doen voor de ontvanger. Zo shop je bij Label Lazise de allerleukste en hipste setjes die altijd worden ingepakt en verzonden als een kado op je deurmat.Geven is nog leuker dan krijgen..

Natuurlijk is het al super leuk om een armband of een armbandenset voor jezelf te shoppen, maar hoe leuk is het ook om zoiets mooie weg te geven als kade met Sinterklaas of kerst. Wil je dit jaar een mooi en origineel cadeau voor je vrouw, vriendin, zus, buurvrouw of moeder dan zit je goed bij Label Lazise. Je kunt hier namelijk zelf het perfecte armbanden setje samenstellen, of je nu van kleur, zwart, beige, taupe of goud houdt.. Label Lazise heeft het allemaal.

Vind jij het lastig om een mooi armbanden setje bij elkaar te zoeken? Kijk dan even tussen de inspiratie setjes waar je precies kunt zien welke armbanden in de armparty zitten en je deze eenvoudig kunt aanklikken en afrekenen. Daarnaast heeft Label Lazise de perfecte complete armbanden sets die je in een prachtige cadeauverpakking krijgt thuisgestuurd. Kom jij er niet uit met het zoeken naar dat leuke sinterklaascadeau of het perfecte kerstcadeau dan ben je bij Label Lazise op de goede plek. 

Label Lazise maakt ook armbanden op maat, kun jij lastig armbanden shoppen omdat je een hele smalle of iets bredere pols hebt dan kun je ook bij ons terecht. Wij kunnen de hele Label Lazise collectie op de gewenste maat voor je maken.

Heb je vragen over de armbanden of wil je graag iets op maat laten maken, mail dan naar info@label-lazise.nl of stuur een dm via Instagram

Label Lazise

E-mail: info@label-lazise.nl

Instagram: @Label_Lazise