Nieuw

De nieuwste collectie armbanden & Ibizabandjes voor dit seizoen

Armbanden heb je nooit genoeg, bij iedere outfit en bij elk seizoen passen weer andere kleuren en soorten. Bij Label Lazise komen bijna wekelijks nieuwe armbanden online. Zo kun je iedere keer je armparty aanvullen of voor een hele nieuwe look gaan. De nieuwe collectie bestaat uit armbanden met neutrale kleuren, goud & zilverkleur, en prachtige Ibiza kralen armbanden.

Keurmerk webwinkel

De nieuwste armbanden

Je shopt bij Label Lazise altijd de nieuwste armbanden en trends om zo leuke armbanden sets te kunnen maken. Of je team goud of team zilver bent, van kleur of wat beige houdt bij Label Lazise kun je het allemaal terugvinden. We combineren de mooiste handgemaakte kralen armbanden met de leukste Ibizabandjes en de tofste merken zoals Love Ibiza en Mint15. Daardoor shop je ook prachtige geweven armbanden, hippe elastische armbanden en gave miyuki armbandjes. Je kunt alle armbanden zelf met elkaar mixen en matchen en zo jouw unieke armparty samenstellen. Wil je inspiratie op doen, kijk dan eens bij de armbanden sets op de website. 

 

Voor ieder seizoen komen er nieuwe armbanden in nieuwe kleuren. Voor het voorjaar zijn er de heerlijke pastelkleuren armbanden, en in de zomer heel veel armbanden in het wit & beige met goud. Voor het najaar en de winter vaak wat donkerdere kleuren waarbij zwart met goud altijd favoriet is onder de armbanden. Daarnaast heeft Label Lazise ook een aantal parel armbanden in de collectie, die ieder seizoen net weer even anders zijn. 

Label Lazise heeft bijna wekelijks nieuwe armbanden, zo kun je lekker blijven mixen en matchen en kun jij je armparty blijven aanvullen en aanpassen. Zo matcht je pols met iedere outfit, met het weer & seizoen of met de gelegenheid waar je bent. Natuurlijk is het super leuk om armbanden voor jezelf te shoppen, maar geven en krijgen is ook heel leuk. Een armband is een heel mooi en origineel kado, en de armbanden van Label Lazise zullen zeker in de smaak vallen.

Heb je een vraag over de armbanden of wil je advies over een armband als kado mail dan naar info@label-lazise.nl of dm op Instagram.