Retourneren

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en te retourneren (je kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst aanmelden om te retourneren,  na aanmelding als retour moet je het artikel binnen 14 dagen terugsturen).

Wil je (een deel van) je bestelling annuleren en retourneren dan krijg je het orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht verwachten we dat je zorgvuldig met de sieraden omgaat. Wil je het product retourneren stuur het dan met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking terug. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wil je een bestelling retourneren dan kun je deze hieronder gelijk aanmelden (niet verplicht, je kunt ook mailen naar info@label-lazise.nl). Vanaf deze aanmelding heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Wij zullen na ontvangst van de retourzending het verschuldigde orderbedrag en de verzendkosten binnen 14 dagen terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen

Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@label-lazise.nl

Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Retour aanmelden

Bedankt voor het aanmelden van je retour, wij nemen z.s.m. contact met je op om de retourzending verder af te handelen.